tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hiilihydraattizombie

Tämä on viides päiväni karpaten. Hiilihydraattimäärät ovat olleet keskimäärin noin 60g/päivä. En käytä makeutusaineita. Eilen oli hieman energinen olo, mutta muuten olo on ollut kuin rannalle ajautuneella valaalla. On todella löysä olo. Toivon kovasti, että jatkossa tulisi energiaa, koska muuten koko touhu on ollut turhaa.

Tänään on muutenkin ollut vaikeuksia syödä. On ollut nälkä, muttei ole tehnyt mieli ja ruoka on pitänyt pakottaa alas kurkusta. Ei ole tosin vituttanut kuten kolmena ensimmäisenä päivänä. Harhauduin unelmoimaan ahmimisesta:

"Unelmakääretorttua..."
"Sipsejä dipillä... rasvaisia, suolaisia sipsejä..."
"Pepsi Maxia..."
"Omenaviinereitä..."
"Jäätelöä... Ben&Jerrysiä..."
"Suklaata..."
"Prinsessakakkua..."
"Juustoja..." (no se on kyllä sallittua)
"Amerikkalaisia suklaamuffinseja..."

jne. Aikamoinen hiilarizombi.

"Hiiilareitaaaaaa..."

Pakko kyllä myöntää, että ostin unelmakääretorttua. Saa nähdä, tuleeko tästä luvallinen herkkupäivä, jolloin kaikki jatkuu karppilinjalla taas huomenna. :)

Pakko kysyä: Jos maailmasta vedettäisiin lisäaineet ja pullahöttöhiilarit pois, tulisiko zombie apocalypse?


3 kommenttia:

  1. Pessi massissa ei ole hiilareita!!! Mutta lisäaineita kyllä sitäkin enemmän :P

    VastaaPoista
  2. Tiedän kyllä. että Pepsi Maxissa ei ole hiilareita. Mutta mä en ole käyttänyt makeutusaineitakaan, kuten totean ylempänä. Lisäaineitakin pyrin välttämään.

    VastaaPoista
  3. Suosittelen pahimpien hiilarihimojen taltuttamiseen glutamiinia luontaistuotekaupasta (esim. Solgar L-Glutamiini), se toimii itsellä. Glutamiini tehostaa glukoneogeneesia (rasvasta tehdään glukoosia energiaksi) joka vähentää hiilarivieroituksen oireita. Keho osaa valmistaa glutamiinia itsekin ja sitä on myös ruuassa (erityisesti lihassa), joten mikään välttämättömyys ko. ravintolisä ei ole.

    VastaaPoista