sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Frisbeegolfia, Meilahden alue

Eilen suuntasin itsekseni sitten Meilahden frisbeegolfalueelle. Se poikkesi huomattavasti Siltamäen alueesta, sillä siinä missä Siltamäen alue oli kumpuilevaa nurmikkoa, Meilahti oli kalliota ja metsää. Meilahden frisbeegolfin ykkösrata oli myös hankala löytää, sillä se oli kätketty vähän liian taitavasti tennishallin rakennuksen taakse. Ratojen aloitus oli merkattu vain kallioon spreijatulla valkoisella maalilla; viiva, numero ja nuolia radalta toiselle. Tykkäsin kun Siltamäessä oli aloituksessa betoninen suorakaide ja sen vieressä kuva reitistä lintuvinkkelissä. Se oli paljon selkeämpää.

Aluekartta Meilahdessa. Tennishallin ovessa
oli ainoa saatavilla oleva kartta ja okei, toinen
oli ykkösradan kupeessa.

Rata kuusi: tästä on suunta vain ylöspäin.
Ilokseni huomasin metsäreiteillä kulkiessani mustikoita. Ei ollut lainkaan huono lisä. Nestettä oli liian vähän mukana ja puoli litraa meni nopeasti. Pelasin 10 rataa 16:sta. Olisin jatkanut jos olisi ollut enemmän  juotavaa. Seuraavalla kerralla olen viisaampi.

"Go this way"
Maisemat olivat aika kivat.

Lauttasaarikin näkyi
Tuli sitten tänään käytyä Prismassa ostamassa frisbeegolfin aloitussetti, jossa ovat kaikki kolme tarvittavaa kiekkoa. Nyt kun pitkän matkan draivereita on kaksi, voin ottaa jonkin kaverin mukaan seuraksi, vaikka yksinkin oli kivaa.

Tänään en ehtinyt urheilemaan ja nyt on kaverilta lainaksi saatu koiruuskin hoidossa. Pääsee ainakin kävelyille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti