lauantai 8. elokuuta 2015

Reissun jälkeen

Olin viisi päivää reissussa Iitissä ja onnistuin syömään kohtuudella. Liikunnaksi tuli geokätköjen etsiminen kickbikella, tikanheitto, frisbeegolf, nousu Hiidenvuorelle, tarkkuusammunta ja aarteenetsinnän järjestäminen muille osallistujille. Oli mainio reissu, eniten olen innoissani löytämistäni geokätköistä.

Mitat otin tänään. Paino on pysynyt samana ja vyötäröltä on lähtenyt kaksi senttiä. On se ihan positiivista.

Nousin aika aikaiseen ylös, kiitos Iitin aikataulujen, ja suuntasin metsään. Löysinkin läheltäni yhden geokätkön, toista yritin etsiä, kunnes luovutin aikataulun puitteissa. Broidi oli tulossa kylään ja menin kauppaan raahatakseni sieltä kaksi kassillista ruokaa. Broidi tuleekin vasta huomenna, joten koko päivä on mahdollista hyödyntää tehokkaasti. Luultavasti menen etsimään lisää geokätköjä. (Geokätkennästä informaatiota: tässä ja tässä.)

Huomasin Iitissä edistyneeni liikunnallisesti. Aikaisemmin olen joutunut pysähtymään vetääkseni henkeä kun olen kavunnut alhaalta saunalta ylös. Siinä on runsaasti rappusia ja mäen nousemista koko ajan. Nyt ei tarvinnut, pääsin näillä keuhkoilla talolle. :)

Pcos-oireyhtymä on varmasti se, mikä jarruttaa laihtumistani. Mutta jatkan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti